Тоскана Резиденс - Характеристики

Жилищен Комплекс „Тоскана Резиденс”

Един шедьовър на лукса и архитектурата в най-слънчевата и южна част на град Пловдив, в полите на Родопите, но и в очертанията на града – в много зеленина, тишина и уют. Това е Тоскана Резиденс – представяме ви с гордост нашият нов проект!

Избраната локация осигурява постигането на модерен стил на обитаване в спокойна и уютна среда. Проектът предлага жилищен комплекс с висококачествен дизайн и функционалност, ситуиран в среда с богата зеленина, удобни комуникации и комфорт на обитаване. Създаден е модерен архитектурен ансамбъл, отговарящ на съвременните норми за функционалност, естетика и простор на разумна цена.

Комплексът включва пет секции

Комплексът се състои от 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа със огромен вътрешен двор, изграден като парк - с много алеи, зеленина и детски площадки. Апартамените са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни - с много светлина и прекрасни, панорамни тераси.

Наблегнали сме на това – жилищните помещения да бъдат с прави ъгли и стени, просторни и лъчезарни, създаващи много уют и комфорт, необходими за дома на едно семейство Общите части на сградите са наистина иновативни, разработени с модерен дизайн и визия.

Един от най-важните критерии, свързани с лукса е уникалността

Именно с това комплекс „Тоскана Резиденс ” е различен. Уникалността тук е във всеки един детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват прелестна фасада пленителна със своите архитектурни детайли, естествен камък и стъкло. Всичко това е подчертано и от премисленият дизайн за нежно осветление. Светлината и простора в жилището са в оптимално съотношение - светлата част между тавана и пода е 2.75 м.

За клиенти, желаещи да закупят жилище с кредит

Осигурено пълно банково жилищно кредитиране при най-добри условия в избрана от Вас банка!

Отчетени са всички показатели при избора на жилище:

  • Удобна инфраструктура - 15 минути път с кола до центъра на града и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини 
  • Места за паркиране - Паркоместата и гаражите с които ще разполага комплексът са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
  • Зони за спорт и разходка - на разположение на живущите в комплекса ще e и вътрешен двор, богато озеленен и благоустроен със зони за отдих и детски площадки.
  • Сигурност и спокойствие на живущите – 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен сигурността и спокойствието на живущите.

Жилищата в сградата

В цената на имотите в комплекс „Тоскана Резиденс ” са включени продажба на право на собственост, строително-монтажни работи и идеални части от общите части на сградата, идеални части от терена. Цените са крайни с включен ДДС.

За комплекса

Тоскана Резиденс

един истински шедьовър на лукса и архитектурата, разположен в най-красивата и озеленена част на Пловдив!

Инвеститор

Арх ситистрой ЕООД - Компания, отличаваща се с професионализъм, новаторство и отговорност!

Сградите

са подредени в изключително красив ансамбъл с аристократичен облик - с много светлина и зеленина!

Отлична локация

само на няколко минути от центъра на града, в близост до супермаркети, детски градини и училища!